Interieur

Het chateau is met veel plezier en liefde opnieuw ingericht. Dit is op basis van gevoel, veel onderzoek en moodboards ontstaan.
Ook hebben wij natuurlijk gekeken naar het type pand, naar wat wij zelf willen uitstralen én naar de huidige interieurtrends.

Na de oplevering van de begane grond en de eerste verdieping hebben wij veel vragen gekregen om advies te geven bij woningen elders. Hier halen wij heel veel plezier uit! Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om dit advies door te zetten in de tijd dat wij weer in Nederland zijn. 

Mocht jij op zoek zijn naar advies in jouw interieur of er gewoonweg niet uitkomt, laat het ons dan gerust weten. Onder het kopje 'Interieur Advies' hieronder tref je onze pakketten aan. Uiteraard kunnen we altijd, naar aanleiding van een kosteloze intake, even kijken naar jouw wensen en een advies op maat maken. 

Wij horen graag van je!

Liefs,

Château Melay

Pauline

 

Zie je dat prachtige zonnezeil op onze foto's? Dit is in samenwerking met ShadowArt geplaatst. Wil jij nou ook zo'n ShadowArt systeem in je tuin? Dat kan! Ga naar https://www.shadowart.nl/