Wij gaan verhuizen. Spetterende aanbieding voor Oud-Valkenburg

Verstuurd op 26-02-2017
nieuwsbrief header

Beste gasten en vrienden,

Met veel plezier hebben wij sinds 2005 Chateau Melay opgebouwd tot het bloeiende bedrijf wat het nu is. Van een bouwval hebben wij langzaam aan een heerlijke plek gemaakt waar iedereen even lekker tot rust kan komen. Met scores op booking.com en Zoover van 8.7 en 9.1 en voor 2017 uitgeroepen tot 1 van de 50 beste Chambres d'hotes van Europa zijn we natuurlijk best trots op ons Chateau Melay.

Helaas zijn er echter gezondheidsproblemen bij Simon en daarom zijn wij toch gaan kijken naar een nieuwe uitdaging in Nederland. En deze hebben wij gevonden in Oud-Valkenburg. Een vijftiende eeuwse boerderij ingericht als hotel wachtte op een nieuwe eigenaar. Na veel overleg en onderhandelingen met de oude eigenaar ontvangen wij de sleutels van Hotel 't Valkennest op 10 april. Na een aantal aanpassingen zal het hotel per 1 mei worden geopend.

Het hotel beschikt over 10 kamers, allen voorzien van douche, wc, flatscreen tv, koffie- en theefaciliteiten etc. Een mooie serre, Brasserie en een terras met fantastisch uitzicht.

Oud Valkenburg is gelegen op 1,5 km van het centrum van Valkenburg. Vanaf het terras loop je zo het Gerendal in waar vele wandelaars en fietsers je zijn voorgeggaan. Tegenover het Valkennest staat een van de oudste romaanse kerken van Limburg met als buren de schitterende kastelen en kasteeltuinen.

Het bruist van de activiteiten voor de deur als in de omgevingr zoals de Amstel Gold race en de wereldberoemde kerstmarkt van Valkenburg. (18 november - 8 januari)

Op een steenworp afstand vind je Maastricht, Luik en Aken.

Oja wees niet ongerust als je al geboekt hebt voor Chateau Melay. Alle reserveringen die gemaakt zijn worden gewoon afgehandeld. Heb je nog niet gereserveerd voor dit jaar dan kan het zijn dat niet alle data beschikbaar zijn voor Chateau Melay

Graag nodigen wij iedereen uit om als eerste te reserveren bij hotel het Valkennest en ons nieuwe "chateau" te ervaren. Alle data vanaf 1 mei 2017 zijn nu nog beschikbaar inclusief hemelvaart en pinksteren. Tijdens de kerstdagen en oud en nieuw zijn wij gesloten.

3 dagen / 2 nachten

Inclusief ontbijt

Gratis parkeren

Koffie/thee met limburgse vlaai bij aankomst

Prijs: € 49 per persoon voor aankomst zondag t/m woensdag. Aankomst donderdag en zaterdag € 55,00 pp en aankomst vrijdag € 60,00 pp in 2017

Aankomst woensdag 24 mei 201755,00 pp Aankomst donderdag 25 mei , 4 en 5 juni 2017  € 60,00 pp op basis van 2 personen.

excl. toeristenbelasting € 2,00 pppn.

 

reserveer snel via mail

Deze aanbieding is slechts boekbaar tot 5 maart 2017

bezoek ons op http://www.hotelhetvalkennest.nl

 

Wij hopen u binnenkort weer te zien,

 

Simon en Marcia

Eleni en Nika

 

ps natuurlijk mag je deze aanbieding delen met al je vrienden.

 

nieuwsbrief footer
Chateau Melay logo
Chateau Melay

Terug

Copyright © - 2018 Chateau Melay | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Site-Index | Algemene voorwaarden