Cursus (alleen tekst)

Cursusaanbod Chateau Melay

Op het chateau worden in 2022 weer cursussen door Fieke de Roij gegeven.  https://www.werkinsteen.nl/nl/cursussen/beeldhouwcursus

Cursus beeldhouwen 2022

Onder leiding van de bekende beeldhouwer Fieke de Roij worden er dit jaar in totaal 6 cursusweken georganiseerd op Chateau Melay.

Na informatie over de steen en kennismaking met het beeldhouwgereedschap gaat u zelf een stuk natuursteen bewerken. Er wordt voornamelijk gewerkt in 'Euville', een Franse natuursteensoort die vrij eenvoudig met hamer en beitel te bewerken is. Ook andere steensoorten zijn verkrijgbaar. Gereedschap is aanwezig.Door de gesprekken met uw docent en de medecursisten, en door technische assistentie ontstaat een proces waarin creativiteit en doorzettingsvermogen u naar een boeiend eindresultaat leiden. 

De cursus start op zondagmiddag om 17.00 uur en eindigt zaterdag na het ontbijt. Van maandag tot en met vrijdag zijn de cursustijden van 9.00 uur tot 13.00 uur.'s Middags en 's avonds kan er doorgewerkt worden. Natuurlijk is er dan ook de mogelijkheid om de omgeving te verkennen of te relaxen in de tuin. 

Iedere vrijdag aan het eind van de cursus is er onder het genot van een drankje een kleine expositie waarvoor de dorpsbewoners waaronder Fransen, Nederlanders, Duitsers en Engelsen zijn uitgenodigd. 

Cursusdata 2022

WeekData 2022Docent
Wk 2229 mei- 04 juniFieke de Roij
Wk 2305  juni- 11 juniFieke de Roij
Wk 2626 juni- 02 juliErica van Seeters
Wk 2703 juli- 09 juliPaul van Laere
Wk 2917 juli- 23 juliAdriaan Seelen
Wk 3024 juli- 30 juliAdriaan Seelen
    
Chateau Melay logo
Chateau Melay

Copyright © - 2022 Chateau Melay | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Site-Index | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring