Cursus (alleen tekst)

Cursusaanbod Chateau Melay

NIEUW: Luchtacrobatiek retreat

In 2023 bieden Château Melay en aerial artist Minke Ruel een nieuw concept aan: een luchtacrobatiek retreat in ons chateau!
Heerlijk 8 dagen vakantie met ontspanning en uiteraard inspanning. Château Melay zorgt voor alle chefwaardige gerechten en leuke activiteiten. Daarnaast zal op het einde van het retreat een kleine show plaatsvinden met alle technieken die jij geleerd hebt. Een unieke ervaring dus!

De inschrijvingen starten 31 december 2022. Als jij voor 01-02-23 boekt, profiteer je van meer dan 10% vroegboekkorting. Dus wees er snel bij! 
Onze informatiefolder: bekijk en download hier

Cursus beeldhouwen 2023

Op het chateau worden in 2023 weer cursussen door Fieke de Roij gegeven: https://werkinsteen.nl/nl/cursussen/beeldhouwen-in-frankrijk. Onder leiding van de bekende beeldhouwer Fieke de Roij worden er dit jaar in totaal 5 cursusweken georganiseerd op Chateau Melay.

Na informatie over de steen en kennismaking met het beeldhouwgereedschap gaat u zelf een stuk natuursteen bewerken. Er wordt voornamelijk gewerkt in 'Euville', een Franse natuursteensoort die vrij eenvoudig met hamer en beitel te bewerken is. Ook andere steensoorten zijn verkrijgbaar. Gereedschap is aanwezig.Door de gesprekken met uw docent en de medecursisten, en door technische assistentie ontstaat een proces waarin creativiteit en doorzettingsvermogen u naar een boeiend eindresultaat leiden. 

De cursus start op zondagmiddag om 17.00 uur en eindigt zaterdag na het ontbijt. Van maandag tot en met vrijdag zijn de cursustijden van 9.00 uur tot 13.00 uur.'s Middags en 's avonds kan er doorgewerkt worden. Natuurlijk is er dan ook de mogelijkheid om de omgeving te verkennen of te relaxen in de tuin. 

Iedere vrijdag aan het eind van de cursus is er onder het genot van een drankje een kleine expositie waarvoor de dorpsbewoners waaronder Fransen, Nederlanders, Duitsers en Engelsen zijn uitgenodigd. 

Cursusdata 2023

Cursusdata

WeekData 2023Docent
Wk 2121 mei27 meiFieke de Roij
Wk 2228 mei3 juniFieke de Roij
Wk 2625 juni1 juliPaul van Laere
Wk 272 juli8 juliAdriaan Seelen
Wk 289 juli15 juliAdriaan Seelen
    
Chateau Melay logo
Chateau Melay

Copyright © - 2023 Chateau Melay | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Site-Index | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring