Home
Contact
Contact opnemen
Twitter
Facebook
LinkedIn

 Authentieke chambres d'hotes in Frankrijk in Melay, de Champagne streek Zoover Award Highly recommended

Bent u onderweg naar het zuiden van Frankrijk over de route du soleil, of naar uw ski-vakantie?

Wij bieden u een rustige overnachting op het Franse platteland, zo'n 30km van de snelweg A31 ( route du soleil,Montigny le Roi)  in onze authentieke chambres d'hotes in Melay, Haute Marne (regio Champagne-Ardenne) nabij Langres, Dijon,  Bourgogne en Vogezen.

Kom even bij van uw reis en laat u door ons een echt vers frans ontbijt voorschotelen van een goede Franse bakker. Wij laten u de sfeer proeven op ons mooie Franse Chateau in Melay.

De prijs van een kamer op basis van 2 personen is € 75 per nacht inclusief ontbijt.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze table d'Hôtes. Voor slechts € 17,50 pp geniet u van een heerlijk driegangen diner en koffie of thee na.

Route du Soleil arrangement: overnachting incl. diner en ontbijt voor 2 personen € 99,00

 

 

 

 

 

Ook voor een paar dagen er helemaal tussenuit bent u bij ons op het goede adres. Wat te denken van ons romantisch arrangement. 4 dagen genieten van al het goede wat het franse leven heeft te bieden. Bezoek Dijon, Langres, Vittel of wandel heerlijk door Melay. Natuurlijk kunt u ook heerlijk ontspannen in de tuin en het terras van onze chambres d'hotes. Kijk ook eens naar onze speciale aanbiedingen op de reserveringspagina.

A bientôt 

Angela en Louis

 

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van alle aanbiedingen en nieuwtjes uit Frankrijk? meld u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Binnenkort starten wij een nieuwe campagne met onze partner en ontvangt u op maat gemaakte aanbiedingen uit heel frankrijk. Verblijf, wijnen, leven etc etc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chambres d'hotes  Chateau Melay is gelegen in de Haute Marne (52), aan autoroute du soleil A31, Route du soleil Frankrijk. Maak kennis met onze Chambres d'hotes op ons chateau en ontdek Langres, dijon, vittel, bourbonne les bains en bijvoorbeeld Nancy, allen gelegen aan de A31, 30 km vanaf afslag 8 ( Montigny le Roi) maar om geen kilometers te missen neemt u een afslaf eerder 8.1 ( Lamarche) en vervolgens is het zelfs mogelijk om snel binnendoor naar Dijon te rijden). Onze Chambres d'hotes in Melay geeft ook veel mogelijkheden om de wijnen van coiffy en de heerlijke streekgerechten van de lokale auberge te proeven daarnaast natuurlijk de heerlijke champagnes van ons departement, Haute Marne.

Chateau Melay, Genieten van Chambres d'hotes aan de route du soleil in het departement Champagne ardenne, Haute Marne (52), Frankrijk. Ook als overnachtingshotel tijdens uw reis naar Zuid Frankrijk, Spanje een ideale plaats om te verblijven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl